Sunday 6 May 2007

Η κακή μέρα απ' το πρωί φαίνεται




Όλα τα καλά έχουν ένα τέλος και φαίνεται πως ούτε ο Brad Pitt με την Angelina Jolie μπόρεσαν να ξεγελάσουν τη μοίρα…

Η αφορμή για τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει δόθηκε στις 27 Απριλίου, όταν η Τζολί ταξίδεψε μόνη της στη Νέα Υόρκη για το δοκιμαστικό γύρισμα της ταινίας “A place in time” στην οποία θα κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο.

Η ίδια πάντως δε φάνηκε να στεναχωριέται ιδιαίτερα αφού πέρασε τη νύχτα της φλερτάροντας με γοητευτικούς άντρες. Ανάμεσά τους και ο ηθοποιός Olivier Martinez. Την ίδια ώρα, ο Brad Pitt έκανε μπέιμπι σίτινγκ στα παιδιά τους.

«Οσο η Angie ήταν μακριά από τον Brad ένιωθε πως ένα τεράστιο βάρος έφυγε από τους ώμους της. Μου είπε πως ανυπομονεί να νιώσει αυτή την ελευθερία ξανά» δήλωσε στενός φίλος της Jolie.

Η διάσημη ηθοποιός δείχνει αποφασισμένη να δώσει τέλος στη σχέση της με τον Brad Pitt καθώς πρόσφατα εξομολογήθηκε σε φίλο της «Εχει τελειώσει. Δεν ήταν γραφτό».

Το ζευγάρι πιθανότατα περνάει τις τελευταίες του στιγμές στην Πράγα, όπου βρίσκονται αυτή την περίοδο και πλέον δύο είναι τα πιο σημαντικά ερωτήματα.
1) Ποιος θα αναλάβει την κηδεμονία των παιδιών και ειδικά της κόρης τους Shiloh;
και 2) πώς θα αντιδράσει η Τζένιφερ Ανιστον;

Ηρώ Νικολετοπούλου

http://news.contra.gr/Lifestyle/USA/152123.html

________________________________
Δεν ήταν, βέβαια, γραφτό να πάει καλά η μέρα μου φάνηκε απ΄το πρωί με το καρεκλοπόδαρο- αλλά τέτοια σφαλιάρα δεν την περίμενα! Γυρνώντας ατημέλητη στην blogosphere βρίσκω και το καταραμένο ποστ της colpocoquette για την παραπάνω είδηση. Ε, δεν μπορώ άλλο! Αναλύομαι σε λυγμούς και τρέμω σύγκορμη! Αυτό ήταν. Τίποτε πια δεν θα είναι το ίδιο...

3 comments:

Anonymous said...

omg o brad eleu8eros, epitelus, oi files 8a xarun

Ναταλια Καππα said...

xaxaxaxaxa-

Ωραίος- καλά το λες ;)

Anonymous said...

To kafto erwthma paramenei: πώς θα αντιδράσει η Τζένιφερ Ανιστον; Ta bradia den koimamai